Nasze produkty, składniki, które znajdziecie na naszej pizzy, w deserach i we wszystkich daniach, każde jedno wino, to nasza wielka duma. Mamy na ich punkcie prawdziwego świra, i nie ustajemy w poszukiwaniach.

Zdecydowaną większość składników sprowadzamy sami z Włoch, a każdy produkt to oddzielna historia. Bo nasz import to nie jest szybka wizyta we włoskiej hurtowni. To podróże w poszukiwaniu smaku. Kiedyś, dawno temu, kiedy zaczynaliśmy sprowadzać produkty do spokrewnionej z nami Restauracji Nolio, szukaliśmy głównie produktów certyfikowanych – DOP, IGP, itp. Ale im więcej podróżowaliśmy za smakiem, tym bardziej otwierały nam się oczy, serca i głowy.

Obecnie sprowadzamy z Włoch wyłącznie te produkty, które w naszej ocenie są wyjątkowe. Nie tylko ze względu na smak, choć to on oczywiście jest najważniejszy. Nasze produkty kupujemy bezpośrednio od producentów, których osobiście znamy, lubimy i podziwiamy. Są to firmy rodzinne, o długiej tradycji i szacunku do ziemi. Wyróżnia ich pasja, miłość i przywiązanie do jakości. Produkcja jest naturalna, odpowiedzialna i regionalna. Z każdym z naszych dostawców spędziliśmy długie godziny na rozmowach, przy suto zastawionych stołach i przy winie. Wiemy na pewno, że łączą nas te same wartości.

Dlatego tak bardzo chcemy opowiadać naszym Gościom o tym wszystkim, co odkryliśmy we Włoszech. Bo każdy z naszych składników to piękna historia.