Najlepsza Napoletana to taka, którą możesz zjeść od razu po wyjęciu z pieca. W obecnej sytuacji nie możemy zaprosić Cię do naszej restauracji, dlatego polecamy odgrzanie pizzy w domowym piekarniku.
Zapewniamy Cię, że ciepła Napoletana jest znacznie lepsza niż zimna.
To co, podążasz za instrukcją?
- Rozgrzej piekarnik do 180 st. C. Włącz grzanie góra-dół.
- Wyjmij pizzę z pudełka i włóż ją do piekarnika wraz z pergaminem, który znajdziesz w pudełku. Podgrzewaj pizzę 5-6 minut.
- Jest ciepła, odrobinę chrupiąca i pyszna.
P.S. Ranty najlepsze są z oliwą!
—
Mała rzecz, duża różnica
Zrób z nami krok w stronę ochrony środowiska. Nie wyrzucaj kartonów po pizzy i opakowań po naszych makaronach. Przy kolejnym zamówieniu z NOLIO, oddaj je naszemu kurierowi. My odpowiednio je posegregujemy i zutylizujemy.