Zasady działania dostaw

  1. Zamówienia z dostawą pod drzwi można składać od  12.00 do 21.00.
  2. Zamówienia przyjmujemy telefonicznie pod numerem +48 12 262 84 95 lub przez messengera
  3. Zamówienia dowozimy od 13.00 do 22.00.
  4. Zamówienia przyjmujemy na ten sam dzień (nie przyjmujemy zamówień z wyprzedzeniem).
  5. Minimalna kwota zamówienia to 50 zł.
  6. Opłata za dostawę to 7 zł.
  7. Darmowa dostawa dla zamówień powyżej 100 zł.

Płatność

  • gotówką
  • blikiem

Odbiór osobisty

  1. Zamówienia na wynos, z odbiorem osobistym, można składać od 12.00.
  2. Odbiór osobisty jest możliwy od 13.00 do 22.00.
  3. Zamówienia przyjmujemy telefonicznie.
  4. Na wszystkie zamówienia z odbiorem osobistym dajemy 10% rabatu.
  5. W przypadku zamówień opłaconych z góry, zapraszamy po odbiór o ustalonej godzinie.
  6. W przypadku zamówień opłaconych na miejscu, czas oczekiwania wynosi ok. 15 min. Czas ten może się ulec wydłużeniu, w zależności od aktualnej kolejki zamówień.

Strefa dowozów z N’Pizzy

 

Strefa dowozów z Nolio

 

Menu na wynos i z dostawą

 

PIZZA

PIZZE STAGIONALI

#ANDRàTUTTOBENE – 33
pomidory San Marzano DOP, mozzarella di bufala Campana DOP, ser pleśniowy BerghemBlu, Pecorino Romano DOP, salami spianata, peperoncino, świeża bazylia, oliwa

Mezzaluna d’Oro /W/ – 37
pół calzone: ricotta di bufala, sól, pieprz, żółtko, pół: mozzarella di bufala Campana DOP wędzona, gnocchi ziemniaczane, borowik, pietruszka, oliwa

Vellutata /W/ – 34
puree z batata i dyni z domową pastą curry, mozzarella di bufala Campana DOP, straciatella, pestki dyni, pieczone pomidorki Datterini, oliwa, bazylia

Patate piccanti – 34
pomidory San Marzano DOP, mozzarella di bufala Campana DOP wędzona, ‚nduja, cebula z Tropei, gnocchi ziemniaczane, oliwa, bazylia

Tramonto – 35
mozzarella di bufala Campana DOP wędzona, gnocchi ziemniaczane, ‚nduja, konfitura z cebuli, oliwa, bazylia

PIZZE CLASSICHE

Margherita DOP – 28
pomidory San Marzano DOP, mozzarella di bufala Campana DOP, oliwa, bazylia, Pecorino Romano DOP

Marinara – 20
pomidory San Marzano DOP, oregano, oliwa, czosnek

Marinara 3 VERDURE – 27
pomidory San Marzano DOP, oregano, bakłażan, papryka, cukinia, oliwa, czosnek

ORTOLANA – 32
pomidory San Marzano DOP, mozzarella di bufala Campana DOP, bakłażan, cukinia, papryka, Pecorino Romano DOP, bazylia, oregano, oliwa

PROSCIUTTO E FUNGHI – 30
pomidory San Marzano DOP, mozzarella di bufala Campana DOP, Pecorino Romano DOP, pieczarki, prosciutto cotto, oliwa

PARMIGIANA – 31
pomidory San Marzano DOP, mozzarella di bufala Campana DOP, grillowany bakłażan, Parmigiano Reggiano DOP, oliwa

Sopressa – 33
pomidory San Marzano DOP, mozzarella di bufala Campana DOP, salami Napoli, oliwki Taggiasche, Pecorino Romano DOP, oliwa

Diavola – 32
pomidory San Marzano DOP, mozzarella di bufala Campana DOP, Spianata Calabrese Piccante, Pecorino Romano DOP, oliwa

Capricciosa – 37
pomidory San Marzano DOP, mozzarella di bufala Campana DOP, pieczarki, salami Napoli, prosciutto cotto, karczochy, oliwki Taggiasche, Pecorino Romano DOP, oliwa

Parma – 37
pomidory San Marzano DOP, Mozzarella di bufala Campana DOP, rukola, Prosciutto di Parma, Parmigiano Reggiano DOP, oliwa

Aglio – 33
mozzarella di bufala Campana DOP, czosnek, Spianata Calabrese Piccante, peperoncino, pietruszka, oliwa

PIZZE SPECIALI

Mezza luna rossa – 35
pół margherita + pół calzone: prosciutto cotto, salami Napoli, ricotta di bufala, mozzarella di bufala Campana DOP, pomidory San Marzano DOP, pieprz

Capra E Cipolla – 36
pomidory San Marzano DOP, Mozzarella di bufala Campana DOP, ser kozi, ricotta di bufala, konfitura z cebuli, peperoncino, oliwa

Salumi E olive – 37
pomidory San Marzano DOP, mozzarella di bufala Campana DOP, prosciutto cotto, Spianata Calabrese Piccante, salami Napoli, oliwki, oliwa, bazylia, Pecorino Romano DOP

Paradiso e inferno – 34
pomidory San Marzano DOP, mozzarella di bufala Campana DOP, ricotta di bufala, ’Nduja, Pecorino Romano DOP, oliwa, bazylia

Cuore della Calabria – 35
pomidory San Marzano DOP, mozzarella di bufala Campana DOP, Pecorino Romano DOP, peperoncino, ’Nduja, Salsiccia Piccante, cebula z Tropei, oliwa

Formaggi – 36
pomidory San Marzano DOP, mozzarella di bufala Campana DOP, ricotta di bufala, ser pleśniowy BerghemBlu, Taleggio DOP, oliwa

Bella Mortadella – 36
mozzarella di bufala Campana DOP, Mortadella Bologna IGP, pesto bazyliowe, pomidory Datterini, pieprz, oliwa

PEPERONI E ‘NDUJA – 33
pomidory San Marzano DOP, mozzarella di bufala Campana DOP, pieczona włoska papryka, Pecorino Romano DOP, ‘nduja, oliwa

BURRATINA – 33
pomidory San Marzano DOP, burratina pugliese, pieczone pomidorki Datterini, pesto bazyliowe, oliwa

 

DESERY

SERNIK – 15
ricotta di bufala, biała czekolada, karmelizowany cukier trzcinowy, sos mango-marakuja

TIRAMISù – 15
krem mascarpone, kawa Kimbo, Amaretto, biszkopt, kakao

NOCCIOLA D’ORO – 15
orzechy laskowe z Piemontu, daktyle, czekolada karmelowa, konfitura z czarnej porzeczki

 

DANIA #NOLIOWDOMU

Świeże makarony, kluseczki i pierożki, które w bardzo łatwy sposób można samodzielnie przyrządzić w domu. Przygotowanie każdego dnia zajmuje około 5 minut. Dania można przechowywać w lodówce do 3 dni.

Szczegółowe informacje: Nolio w domu

CAPPELLETTI Z DYNIĄ /W/ – 19
dynia, Gorgonzola DOP, masło bazyliowe

RAVIOLO CON UOVO /W/ – 20
żółtko jaja, ricotta, szpinak, parmezan, masło szałwiowe

AGNOLOTTI Z BATATEM /W/ – 20
Batat, chilli, kolendra, masło, pesto z kalafiora romanesco, cebula dymka, orzechy włoskie, parmezan

CULURGIONES Z ‚NDUJĄ – 23
ziemniaki, ‚nduja, boczniak, masło, parmezan, cebula dymka

TORTELLINI Z WĘDLINAMI – 23
selekcja włoskich wędlin, Taleggio DOP, Parmigiano Reggiano DOP, sos pomidorowy

CAPPELLETTI Z POREM /W/ – 23
por, mascarpone, sos z borowików, kruszonka z orzechów, ser Piave DOP

CASONCELLI Z KREWETKAMI – 25
krewetki, ricotta di bufala, dymka, sos limoncello

CAPPELLETTI Z WOŁOWINĄ – 25
wołowina, demi glace, parmezan 36-miesięczny

CAPPELLETTI Z KACZKĄ – 25
konfitowana kaczka, sos marsala, Pecorino Romano DOP

RAVIOLI Z TUŃCZYKIEM – 25
wędzony tuńczyk, ricotta di bufala, natka pietruszki, sos z bergamotki

CARAMELLE Z MASŁEM TRUFLOWYM /W/ – 25
karmelizowany korzeń pietruszki, tymianek, rozmaryn, palone masło truflowe, kruszonka orzechowa

 

NAPOJE ZIMNE

Woda Sanpellegrino 750 ml – 10,00

Woda Acqua Panna 750 ml – 10,00

Galvanina 335 ml 10,00
cola zero / herbata brzoskwiniowa / pomarańcza z borówką / cytryna / gassosa

Tonic Acqua Brillante 330 ml 6,00

San Pellegrino 330 ml 6,00
aranciata / aranciata rossa / aranciata amara / limonata

San Benedetto The 330 ml 6,00
zielona / cytrynowa / brzoskwiniowa

Coca Cola 330 ml 6,00

Sok Yoga 200 ml 6,00
jabłko, ace, pomarańcza